dissabte, 15 de desembre del 2007

dilluns, 10 de desembre del 2007

CAGA TIÓ, CAGA'T TIÓ

A l'Ajuntafems estan que no paren. Us parlavem de la colocació del primer arbre de nadal i avui hem d'ensenyar-vos el Caga Tió que han colocat en un descampat i que fa molt bona pinta. Com la fusta pesa molt, la van desarregar en aquest descampat ara fa vuit mesos i amb el temps, sol i pluja, fred i calor, ha madurat i ara ja està a punt. Li han colocat una barretina i han deixat al seu costat el bastó per fer-lo cagar. El problema és que aquest tió té molta mala llet i enlloc de cagar, es caga en tot que és molt diferent. No cal dir que és una merda de tió però tenim el que tenim, en tots els sentits. Si algú el vol fer cagar i no sap on para, que ens envii un correu o missatge que li direm perquè abans li hem de comunicar, no sigui que s'emprenyi massa. Les votacions avui son per Promoció de Ciutat per no anunciar als ciutadans que posava el tió, Turisme per no fer triptics anunciant aquest esdeveniment, Paisatge per posar-lo en un lloc equivocat, Medi Ambient per deixar-lo vuit mesos, i el que li queda, en un descampat, i Cultura i Educació per no fer-li amb temps un curset de modals.




CAGA TIÓ: Tros de fusta o tronc que l'Ajuntafems abandona en un descampat vuit mesos abans del Nadal i que, arribades les festes, decora amb una barretina i acompanya amb el tronc que el faà cagar. El Tió cambrilenc té molta mala llet i enlloc de cagar, es caga en tot.
paraula incorporada al diccionari CAMBRILS CANBRUT

divendres, 7 de desembre del 2007

dijous, 6 de desembre del 2007

UNA ROTONDA DE PELICULA



El bo i millor de Hollywood es desplaçarà properament al nostre poble per rodar la segona part de la pelicula "El bueno, el feo y el malo" que tindrà el subtitol de "la venganza del trispartito". Actors i actrius de fama mundial vindran a la vila per participar a la gravació del film tot i que faran de secundaris. El director ja ha anunciat que els tres papers principals els ha reservat per tres personatges ilustres de Cambrils que, com el nom indica, son dolents, lletjos o bons. Pel paper de bo no hi ha hagut problemes al casting perquè només s'hi ha presentat una persona. L'escenari de la pelicula és la rotonda principal d'entrada a Vilafortuny perquè es un espai desertic i ple de boles d'herbes que volen amb el vent i d'arena que se't posa als ulls. Segons el director, no ha calgut posar res d'extra perquè la rotonda era perfecta. Fins i tot hi ha un grapat de canyes que és on s'amagaran els indis i un arbre que tindrà molt protagonisme.



Enhorabona a tot l'Ajuntafems pero especialment als qui ara nominem per al Premi Cagarro: Alcaldia (2 punts) , Promoció de Ciutat, Paisatge i Seguretat Ciutadana.

ROTONDA PERFECTA: És aquella rotonda que, per estar en condicions desertiques o plena de brossa i males herbes, crida l'atenció dels directors de Hollywood que venen al nostre poble a gravar pelicules per estalviar despeses d'escenari.
paraula incorporada al diccionari CAMBRILS CANBRUT

dilluns, 3 de desembre del 2007

EL NADAL JA HA ARRIBAT

Cada any més aviat i el nostre Ajuntafems més aviat que ningú. Falten un munt de setmanes per les festes de Nadal i a part dels llums que es penjen tres mesos abans, ja ens han colocat el primer arbre nadalenc. Mireu-lo aquí a la foto. Que maco!!!. Llàstima que no l'hagin colocat en un lloc visible sino al mig d'una vorera on ningu se'l mira. Llàstima que no sigui més alt i que enlloc d'un arbre nadalenc sembli una mala herba crescuda a l'atzar enmig de les rajoles. Sigui com sigui, ja tenim arbre nadalenc i la nadala que ens canta el Neng de la Bassa.
Nominacions per al Premi Cagarro: Medi Ambient per no encertar el lloc, Paisatge per no plantar un arbre més gros, Promoció de Ciutat per no posar-li llums i Turisme per no difondre la seva existencia i portar més turistes a Cambrils per a veure, a part dels contenidors de brossa plens d'ampolles i caixes, l'arbre nadalenc més semblant a una mala herba del món.


ARBRE DE NADAL: Es coloca abans que a cap altre municipi del món, a meitats del novembre. Té la pinta de ser una mala herba però és un arbre nadalenc tot i que el posen en un lloc amagat perquè la gent no el robi i no li coloquen llums.
paraula incorporada al CAMBRILS CANBRUT