dilluns, 10 de desembre del 2007

CAGA TIÓ, CAGA'T TIÓ

A l'Ajuntafems estan que no paren. Us parlavem de la colocació del primer arbre de nadal i avui hem d'ensenyar-vos el Caga Tió que han colocat en un descampat i que fa molt bona pinta. Com la fusta pesa molt, la van desarregar en aquest descampat ara fa vuit mesos i amb el temps, sol i pluja, fred i calor, ha madurat i ara ja està a punt. Li han colocat una barretina i han deixat al seu costat el bastó per fer-lo cagar. El problema és que aquest tió té molta mala llet i enlloc de cagar, es caga en tot que és molt diferent. No cal dir que és una merda de tió però tenim el que tenim, en tots els sentits. Si algú el vol fer cagar i no sap on para, que ens envii un correu o missatge que li direm perquè abans li hem de comunicar, no sigui que s'emprenyi massa. Les votacions avui son per Promoció de Ciutat per no anunciar als ciutadans que posava el tió, Turisme per no fer triptics anunciant aquest esdeveniment, Paisatge per posar-lo en un lloc equivocat, Medi Ambient per deixar-lo vuit mesos, i el que li queda, en un descampat, i Cultura i Educació per no fer-li amb temps un curset de modals.




CAGA TIÓ: Tros de fusta o tronc que l'Ajuntafems abandona en un descampat vuit mesos abans del Nadal i que, arribades les festes, decora amb una barretina i acompanya amb el tronc que el faà cagar. El Tió cambrilenc té molta mala llet i enlloc de cagar, es caga en tot.
paraula incorporada al diccionari CAMBRILS CANBRUT

4 comentaris:

mossèn ha dit...

a quant surt el pam de tan preciat objecte ??? ... bé, hauré de pensar-m'ho, gràcies !!! ... salut

Xapix ha dit...

IEEEP des de Mont-roig, collons mi vaig tirar 2 anys estudiant a kmbrils i no he sigut de veure totes aquestes coses que expliqueu, que la veritat son mooooolt interessants, a seguir aixi!!!
Fins aviat

CAGARRO ha dit...

a dos cagarros el pam i tres el mig metre, mengarem tanta merda que no caldrà cap maitre. jijijiji
que graziosus som.
senyor xapix, si va estudiar i no ho va veure no passa res és que potser eren altres epoques més bones per la política.

Anònim ha dit...

VA VINGA, CAGUEU LA TRONCA, A VEURE SI HI HA ALGO.