dijous, 6 de desembre del 2007

UNA ROTONDA DE PELICULA



El bo i millor de Hollywood es desplaçarà properament al nostre poble per rodar la segona part de la pelicula "El bueno, el feo y el malo" que tindrà el subtitol de "la venganza del trispartito". Actors i actrius de fama mundial vindran a la vila per participar a la gravació del film tot i que faran de secundaris. El director ja ha anunciat que els tres papers principals els ha reservat per tres personatges ilustres de Cambrils que, com el nom indica, son dolents, lletjos o bons. Pel paper de bo no hi ha hagut problemes al casting perquè només s'hi ha presentat una persona. L'escenari de la pelicula és la rotonda principal d'entrada a Vilafortuny perquè es un espai desertic i ple de boles d'herbes que volen amb el vent i d'arena que se't posa als ulls. Segons el director, no ha calgut posar res d'extra perquè la rotonda era perfecta. Fins i tot hi ha un grapat de canyes que és on s'amagaran els indis i un arbre que tindrà molt protagonisme.



Enhorabona a tot l'Ajuntafems pero especialment als qui ara nominem per al Premi Cagarro: Alcaldia (2 punts) , Promoció de Ciutat, Paisatge i Seguretat Ciutadana.

ROTONDA PERFECTA: És aquella rotonda que, per estar en condicions desertiques o plena de brossa i males herbes, crida l'atenció dels directors de Hollywood que venen al nostre poble a gravar pelicules per estalviar despeses d'escenari.
paraula incorporada al diccionari CAMBRILS CANBRUT