dijous, 20 de setembre del 2007

QUINA LLAUNA DE CONCERTS !

El nostre corresponsal a l'Ajuntament, PEPITU PICA, no podia dormir i va decidir anar a un concert molt proper a la Casa de la Vila. Va desplaçar-se allà on el portava el soroll tot pensant-se que els qui cantaven eren aquest grup que es fan dir "La Mosca". I no!. Al final va haver d'aguantar el típic concert de rastes que arriben a Cambrils convidats per un Ajuntament que és referent en tot menys en les coses bones. Fins i tot, apunta el PEPITO, mig sord pel so infernal que sortia del Pavelló Municipal, va haver d'aguantar la típica conversa entre recipients metàl·lics de refrescos, els paquets de cigarretes buits i els envasos de plàstic d'aigua. Acaba dient-nos que la conversa va ser "tot una llauna". Els membres de la comunitat post-concert van estar tres dies ocupant la zona i per sort, com sempre a Cambrils Can Brut, ningú va venir a fer-los fora. Les fotos ho diuen tot. Més ben dit: escolteu aquesta llauna de conversa. Si agafeu el ratolí (animal de companyia que la majoria teniu a la dreta del teclat) i apreteu sobre les fotos, podreu veure la conversa. Per cert, queda nominada la Regidoria de Joventut i Festes per al Premi Gran Cagarro 2007. Ens ho diu el Pepitu. Res a dir.




RASTES: Part de la societat, també anomenats RESTES, que no són acceptats a les grans ciutats i que acaben escoltant concerts a municipis referents.
LLAUNA: Element que dorm al Pavelló de Cambrils tres dies després d'un concert. Van en grup i es fan acompanyar per colles d'ampolles de plàstic i paquets de tàbac.
paraules incorporades al diccionari CAMBRILS -CANBRUT