diumenge, 23 de setembre del 2007

SENYAL TIMIDA DEMANA AJUDA

El TOMEU CANYA l'ha vist i ha parlat amb ella moltes estones tontes, sobretot de nit quan hi ha poca feina. Aquesta senyal de trànsit viu al pont d'accès de Cambrils Badia. Com és molt timida, s'amaga entre les herbes i només surt quan veu que puja un cotxe per a ensenyar-li la panxa on el conductor veu allò que ha de fer i que marca el codi de circulació. Pel que sembla, darrerament surt menys perquè com els cotxes van com a bojos, mentre era fora treien la panxa, alguns vehicles que pujaven pel pont, al seu costat de via, li van trepitjar els peus. Passi el que passi, la veureu allí sempre, amagada. És timida però molt bona senyal. Ens demana que l'Ajuntament li talli les herbes de darrera perquè llavors veurà quan pujen els cotxes pel seu carril. De moment i com no li fan cas, li regalem una nominació al Premi Cagarro 2007 a la Regidoria de Desenvolupament Urbà i Paisatge. La foto ampliada ens permet veure la cara de por de la senyal i les marques de sang del darrer atropellament que va patir.




HERBES: Complements de la natura que a Cambrils es planten i deixan creixer al costat de les senyals de trànsit, espais abandonats o descampats municipals.

SENYAL TIMIDA: Forma part de la extensa família d'elements de senyalització que va arribar a Cambrils fa unes quantes dècades. Amb el temps i per divergencies amb els qui manen, algunes han estat desterrades a llocs amb poca visibilitat on reben agressions constantment.

paraules incorporades al diccionari CAMBRILS - CANBRUT