dimecres, 26 de setembre del 2007

EL TREBALL DE REPARTIR TREBALL

El Casimiro ha assistit aquest mati, a les set, a un dels moments més importants de la jornada de la brossa cambrilenca coneguda com la brossa okupa. En aquest espai que veieu es dóna feina a totes les bosses, papers, plastics i cartrons, envasos i altres materies que es reparteixen pel poble i barris. Cada cop hi ha més problemes per distribuir els espais perquè cada cop hi ha més brossa al municipi i al final sempre queden uns quants residus sense feina o a algunes parts hi van set o vuit brosses amb el caos que suposa ocupar un espai tan petit. L'objectiu de la brossa repartida és cridar l'atenció dels vianants i ser capturats pel camió de les escombreries que els portarà a la deixalleria on s'intentarà alliberar l'altra brossa capturada. El problema és que hi ha un complot organitzat contra la brossa i els escombriaires passen d'ella perquè tenen ordres superiors. Anys i panys fent-se veure i ningú els agafa. Aquí us posem dues fotos i podreu veure quina merda de conversa tenen. Nominem per al Premi Cagarro 2007 les regidories d'Espai Públic i Relacions Ciutadanes per no atendre com toca aquests elements tipics cambrilencs.


BROSSA OKUPA: element en forma de plàstic, cartró, vidre, llauna o altre residu que treballa a Cambrils i que té com a objectiu ser capturat pel camió d'escombreries per alliberar l'altra brossa de la deixalleria. Cada dia, fracassa en el seu intent perquè els escombriaires no la capturen.

paraula incorporada al diccionari CAMBRILS - CANBRUT

4 comentaris:

Cèsar Llamborda ha dit...

Felicitats pel vostre blog, que he conegut gràcies a l'Òscar Ramírez.

Bona feina i continuem en contace, in touch que diue els guiris i els "modelnos".

Aprofito per comentar-vos què en la meva vida real tinc molt vincle familiar amb Cambrils, un motiu més per anar-vos llegint.

Salut i visca Cambrils!!!!

CAGARRO ha dit...

Moltes gràcies a tu per accedir a aquest cagarro de bloc. Els cagallons que ens movem cada dia per Cambrils (cada dia més i en constant creixement) estem contents de la vostra presència. I si a sobre tens família a Cambrils molt millor. Fins ara i que la força us acompanyi quan aneu on cal anar forçosament.

Unknown ha dit...

Visitant el vostre espai m'ha vingut al cap la ja clàssica cançó de la Trinca "Oda al paper de wàter"...

Papeeeeeeeeeeeer, papeeeerrrrrrr....


:-)

CAGARRO ha dit...

aquí a Cambrils de papers n'hi ha per parar un tren. Hi ha més papers que habitants. Som la vila amb més papers per capita del món. El que ens falten son bosses de supers. A veure si ara n'arriben unes quantes quan obrin el nou super a Vidafortuny i la gent les llençi.