dimecres, 3 d’octubre del 2007

ASSEMBLEA DE PIPOS I COL·LABORADORS


Tocava fer-ho i al final s'ha fet. Aquest migdia, plens de brossa i residus arribats de tots els barris de Cambrils, hem fet la nostra assemblea mensual. Ha estat una merda d'assemblea, una porqueria de trobada, un cagarrro de reunió. Ha estat així però ha estat que és el que importa per aconseguir el nostre principal objectiu que era fer balanç dels moviments que ha tingut fins ara aquesta web tan llefiscosa i real. La reunió, celebrada al contenidor número 3 de la Plaça del Pòsit, ha servit per a extreure, com si fos una paperera, els següents resultats:
1- La merda de Cambrils importa i molt a tot el món. Ens visiten cada dia persones de diferents països europeus, asiàtics, gran part dels Estats Units i, sobretot, els cambrilencs i catalans que viuen o han vingut a la nostra vila per comprovar que nosaltres, elements bruts i en constant creixement, formem part del patrimoni local i no pas per ser okupes. Al contrari, hi som perquè no ens troben, no ens busquen o no els interessem.
2- La merda de Cambrils comença a tenir una fama mundial única. Els qui fem pudor cada dia, molestem i emprenyem a diari, em passat a ser una classe reconeguda a altres indrets on la brutícia s'ha eradicat. Reclamem, exigim, un lloc net on reposar i fruir de la vida.
3- L'equip de desgovern de Cambrils va més perdut que una guitarra espanyola en un concert de heavy. No ens parlen, passen de nosaltres i ni tan sols es dignen a fer-nos fora del nostre espai quan arriben les eleccions.
4- Amb tot això que hem dit, es nota que hi ha una cosa més merdosa que nosaltres i es diu: tristpartit.I ja està. Com cada dia, avorrits de tenir sempre el mateix, quatre pets, quatre rots, ben tapats i a dormir!!!!
Una última qüestió: Ens han acollit molt generosament a l'Institut d'Estudis Escatològics i ja hi ha altres blogs, menys merdosos i molt importants, que parlen de nosaltres com si res, no passen de nosaltres com de la merda cosa que si fan els qui ens haurien de tractar com ens mereixem. La foto és de l'assemblea d'avui, reunió celebrada al fangar d'un dels nostres col·laboradors que no vol que la seva imatge es faci pública. I per finalitzar, us comento que els assistents a l'assemblea, uns merdosos i llefiscosos molt rebotats, han decidit repartit una nominació a cada departament municipal menys a Alcaldia que, com ja sabeu, com té vot de qualitat en rep dos de cop. La nominació és per al Premi Cagarro 2007, estatueta que rebrà el departament que tingui més vots el proper 31 de desembre de 2007.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

ostia, estic impresionat per aquest blog, acabo d'anar a la revista Cambrils per tal de donar a coneixer el vostre blog. Em sembla una manera genial de denunciar totes aquelles coses que toquen els collons. Aixo es un cacacomentari però val la pena fer aquests cacacomentari per donarvos ànims a seguir.
Teniu molts corresponsals , " a cual el mejor", però a partir d'avui i amb el vostre permis paso a ser el pato-wc de l'ajuntament i extensions, que en son unes cuantes. O sigui que a partir d'avui ja no firmaré més com a funcionari emprenyat i paso a ser el pato. jaaajajjajajaja

CAGARRO ha dit...

Hola Pato-WC
Estem cacaencantats que siguis un observador a l'Ajuntafems. Ja hi tenim dos corresponsals però mai ens ve de més incrementar les col·laboracions. Si veus qualsevol cagarronet, per petit que sigui, els pots evacuar aquí que de merda hi entenem i molt. De fet, som uns merdes. jajajajaja.

Unknown ha dit...

Mr. Propper asa es diu Sr. Net...

:-)

Anònim ha dit...

mai a la vida hagues pensat que tanta merda em fes tanta gràcia
endevant amb el blog
bona denúncia,
felicitats

CAGARRO ha dit...

anònim, molt bon comentari per parlar d'una merda de blog com aquest.
Tondo, voliem fitxar al calvo que dius però com ara es diu Sr.Net i és un pijo es va negar a colaborar. És una merda de paio.
gràcies als dos per escriure'ns aquests cagarronets de comentaris.