dimarts, 9 d’octubre del 2007

PIPICAN MENJA POPO

Eureka! Eureka! El Pipi Can i el Popo Brut, els creadors d'aquest blog, han descobert un secret molt ben guardat els darrers mesos. Els Pipicans de Cambrils estan fora de servei per culpa d'una protesta sindical que manté l'ACS, Associació Cambrilenca de Cagarros que aplega, entre altres col·lectius, el de pipicans. Diuen que com l'Ajuntafems mai els buidava van decidir començar a menjar de tot el que trobaven per terra però abans es van menjar la clau que els obre. Ara, encara que l'Ajuntafems vulgues buidar-los, cosa que no està prevista pels integrants del trispartit alias "ojos de corcho", no podrien obrir-los. Estan oberts a negociar, això si. Els portaveus dels pipicans son tots els pipicans que veieu amb el sac de brossa al cap. El president de l'Associació, amb lloc fixe a Vidafortuny "o sea", Robert Bocagrossa, ha declarat que "hi ha intencions de parlar sempre i quan siguin ells, els del desgovern, els que vinguin i no nosaltres els que hagem d'anar a l'Ajuntafems perquè com hi hem d'anar fent saltets, quan arribem ja han tancat les portes". Malgrat això, des d'aquesta entitat es recorda que mai han volgut parlar amb ells i que per culpa d'ells, els pipicans estan cada més plens, grassos i comencen a tenir el cul caigut com mostra la foto del president. Quina mala imatge per la vila! . Apa, a nominar pel Premi Cagarro. Un puntet per Benestar Social i Salut, un altre per Medi Ambient i un per Relacions Ciutadanes, pel poc contacte que té amb aquestes associacions. El rànquing està que t'hi cagues d'interessant.

PIPICAN: Element de guarniment ple de caques de gossos que un cop ple mai es torna a buidar. Llavors canvia la seva utilitat i serveix perquè els mateixos gossos es pixin als seus peus.

paraula incorporada al diccionari CAMBRILS CANBRUT

6 comentaris:

Anònim ha dit...

tiuuu ets un pezoo de crac!!
com es q t'acut fer aquesta pagina??
es una passada!!

Anònim ha dit...

jajjajajaj, ara que ens digui algú l'utilitat que té. Estar clar que els cagarros dels gossos estan al terra.

Anònim ha dit...

VULL FELICITAR AQUEST PÀGINA. TROBO QUE ES UN MNER DIFERENT DE CRITICAR. ENDEVANT....

CAGARRO ha dit...

Ei! pet perdona el retard pero es k vaig de cul. La idea la vaig tenir un dia al sortir de casa quan vaig ser trepitjat per una persona. Cacagràcies! (parlant aixi sembles el hippy de la serie dels joves)
Patoooooo no critiquis mai els pipicans de bon mati. es poden sentir ofesos. fes-ho sempre de tres a cinc que dormen. segueixen tenint molta utilitat perque hi pots lligar el gos mentre parles amb la penya.
Carme: Jo et felicito a tu per dir-te com una amiga de la cosina d'un tiet meu que vivia a Portugal. cacagràcies pel cacacomentari.

Anònim ha dit...

RAMIRES, TÚ SI QUE ESTAS PLE DE MERDA FILS EL COLL IGUAL QUE LA TEVA PLIQUERA

CAGARRO ha dit...

Ramires, Hi ha algun Ramires per aquí? NO. ooooooohhhhhh!
El nombre que ha anotado no se encuentra operativo en este blog. Lo sentimos.
I la Pliquera?
per la pliqueraaaa .... esperaaaa (jejejeeje)
Cacaperdona però no hi ha el cagarro que busques. Hem creat la cacasecció per als qui us perdeu buscant de forma equivocada. La tens a la cacacolumna de la cacadreta i es mou. Cacagràcies pel comentari.