dimecres, 17 d’octubre del 2007

BROSSA CELESTIAL

Amplieu la imatge i llegiu. Els nostres corresponsals han llegit a la premsa els nous increments dels impostos de Cambrils i han començat a tremolar quan han vist que la seva taxa, la de la brossa, pujarà un 6 per cent. Si puja el preu vol dir que la brossa de Cambrils és de qualitat i això significa que potser alguns cambrilencs es dedicaran a partir d'ara a caçar escombreries salvatges per portar-les a l'Ajuntafems a canvi de diners. Mals temps per la merda de la vila que sempre s'ha comportat amb educació i dignitat. L'Assemblea de la brossa de Cambrils, una assemblea de merda celebrada als núvols, ha decidit, fruti de la seva indignació, nominar al Premi Cagarro 2007 a totes les persones que han votat a favor de l'increment. Reben un vot totes les regidories menys Alcaldia que en té dues i Hisenda que també en rep dues per proposar aquest increment.

ESCOMBRARIES SALVATGES: Elements considerats com a recollida selectiva que, en el cas de Cambrils, viuen sense por a ser agafats a qualsevol descampat, solar, carrer o avinguda del municipi. Els més nombrosos son els papers i les bosses, dos especies que es reprodueixen amb molta facilitat.

paraula inclosa al diccionari CAMBRILS CANBRUT

8 comentaris:

Herois ha dit...

Gràcies per la visita, amics!

Jobove - Reus ha dit...

estem amb valtros pel que us convingui

d'uns ganxets

CAGARRO ha dit...

cacagràcies a tu per entrar aquí Eduard.
Té la ... cacagràcies també i no dubtis en enviar-nos imatges de cambrils on vegis les nostres amigues les brosses. Per cert, un de nosaltres tres és de Reus.

Xapix ha dit...

IEPPPP desde Mont-roig, per el que vec, vam començar l'aventura blocaire, cuasibe junts!!!! Molta sort ja teniu un link, desde el meu blog.

Sort i anims!!!!

mossèn ha dit...

premi cagarro ... sona bé, molt bé ... salut (i tufa, evidentment)

CAGARRO ha dit...

Xapix, la brossa de Cambrils ha decidit correspondre la teva gesta i t'hem incorporat en un nou espai on hi posarem tots aquells que no ens abandonen ni ens tenen marginats. Cacagràcies!

Mossèn: si torna a passar per aquest espai tant brut i llefiscós, facin's el favor de beneïr-lo. Que siguem brossa no vol dir que no siguem creients. Jo mateix, com a cagarro, crec en les meves possibilitats. Cacagràcies!

mossèn ha dit...

ok, però ho faré amb salfuman !!! ... salut

CAGARRO ha dit...

Ha estat un honor que hagi beneït el nostre blog. A partir d'avui li posem un espai linkant el seu blog tot recordant que ens ha beneït. Que bo el salfuman! cacagràcies mossèn!