dilluns, 8 d’octubre del 2007

REBELIÓ AL PARC

Crònica del nostre corresponsal CASIMIRO CASIPLORO: La que s'ha liat a la paperera número 6 del Parc del Pecador per culpa de l'abandonament del tristpartit. Fa com a dos mesos que aquesta fusta que veieu a la esquerra, la que diu que vol marxar, va separar-se de la resta de companyes seves. Han passat dos mesos de la tràgica jornada i s'han fet activitats al parc però segueix en la mateixa posició, molt incomoda com podreu observar. Com no para de cridar, la resta de fustes en comencen a estar fartes però no hi ha remei, ja pot ploure que la fusta segueix torta, a punt de caure. I això que quan passen per davant d'ella les autoritats que inauguren coses al parc, ella els crida "Ojos de corcho! trèieu-me d'aquí". Però res. I mira que les pixarades de gossos (números 1 i 2 a la foto) i les desenes de fulles seques i podrides i altres fruits caiguts dels arbres que ara es caguen a terra i deixen taca, l'ajuden a cridar. Res, de res. No hi ha més cec que el qui no vol veure ni més sord que el qui no hi vol sentir. Volem ajudar aquesta fusta llesta (en castellà es diu listón) i per això nominem els següents departaments de l'Ajuntafems: Alcaldia (per passar-hi i passar), Salut per permetre que aquesta fusta estigui perdent la seva salut i entri en una greu depresió, Espai Públic i Paisatge (una per cada regidoria) pels danys que suposa en els dos casos. Recordeu que Alcaldia sempre té vot doble. N'hi ha que van de pet cap al Premi Cagarro 2007.

FUSTA LLESTA: La que vol marxar del lloc on és i veu com passen pel seu costat les autoritats que encara passen més perquè no hi veuen o no hi volen veure. En castella s'anomena a aquesta fusta, listón.

paraula incorporada al diccionari CAMBRILS CANBRUT

2 comentaris:

Anònim ha dit...

¿Com podeu posar tanta imaginació a les coses?. AL Mercat de la Vila veiem cada dia el vostre web i ens trenquem de riure. A veure si veniu un dia a fer unes quantes fotos per aquesta zona perquè hi treureu molt de suc. No us deixeu trepitgar pel PSC ni per l'Alcalde i seguiu per favor.

CAGARRO ha dit...

Cacagràcies per veure'ns cada dia i moltes cacagràcies per dir-nos que tenim imaginació. El que fem és evidenciar la porqueria que hi ha Cambrils i que hem de agraïr a l'Ajuntafems i el seu equip de desgovern. Enviarem al Mercat al Casimiro Casiploro, el nostre corresponsal, a fer un vol. Notareu la seva presència per la pudor. És que no es dutxa massa i sempre està als contenidors.