dilluns, 22 d’octubre del 2007

SOM TRES PERÒ NO SOM...

Posem una nou caca-apartat al nostre cacabloc per començar a desvetllar la nostra pestilenta identitat. A part dels nostres corresponsals, a Cambrils Canbrut som tres. Som tres cagarros mascle que es diferencien dels cagarros femella perquè som de color marró més fosc. Els tres vivim a la vila i treballem al mateix departament que no és ni a l'Ajuntafems ni a la Generalicac ni a cap Pipisteri. A finals d'any posarem la nostra foto però de moment anirem descartant possibilitats per tots aquells que especulen amb el nostre nom o la nostra identitat. Als que us equivoqueu o malpenseu, ja sabeu que teniu caricies gratis a la columna de la dreta. Mireu també a la dreta, on hi posa Som Tres. A cacapassar-s'ho cacabé.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

I si no volem saber qui sou que fem? Jo ja sé qui sou. Sou els cagarros i corresponsals que m'alegreu el dia cada cop que entro i miro notícies noves. Una pregunta. ¿Els findes perque no feu cap notícia?

CAGARRO ha dit...

Els cagarros no tenim 30 dies de vacances i per això cada setmana treballem cinc dies i en descansem dos. El finde sortim a esquiar o a prendre pel ... ja saps. Ens encanta. Cacagràcies.