divendres, 19 d’octubre del 2007

ELIMINA ELS POLÍTICS A COP DE CAGARRO.

S'acosta el Nadal, època en que els nostres hospitals s'omplen de papers i envoltoris malferits per la furia en que són arrencats i estripats de les caixes de regals, bosses de plastic malmeses i amb una ansa trencada, arbres nadalencs assedegats i deshidratats i molts altres elements festius i ludics que no reben cap respecte. Per això hem pensat que si abans de gastar tota la vostra adrenalina en la obertura dels regals, com si fosin els primers que rebeu a la vostra vida, gastessiu una mica d'aquesta adrenalina en altres coses, tot aniria millor. I per això, valgui la redundancia tan redundant com una llauna de refresc llençada a peu de carretera, hem incorporat a la secció de jocs merdosos dues novetats. Son jocs per cremar l'adrenalina però tenen un rerefons. Com s'acosta el moment de donar el Premi Cagarro 2007 hem triat dos jocs politics molt divertits. El primer es diu El joc de Nadal i es tracta de triar tres cares dels diversos politics a escollir i eliminar-los a cop de cagarro o llençant-los carbó. Si escolliu ser el caganer els elimineu a cagarades i si trieu ser els reis d'orient ho fareu amb el carbó. L'altra joc és el Joc de la Cadira. Aquí heu d'escollir un partit dels que hi ha al Parlament de Catalunya i llavors surt quans diputats te cada partit de forma aleatoria. Heu d'escollir un altre partit o dos que, sumant el nombre de regidors amb els que te el vostre us doni una majoria per governar. A baix surten ninots movent-se. Cada partit té un color i cal que arrosegueu a l'arc parlamentari els dels colors dels partits que faran la majoria per governar vosaltres. És molt senzill i cacadivertit. Paseu-ho bé i cremeu adrenalina tot pensant que quan us regalin alguna cosa per Nadal serà un objecte inanimat i per tant no caldrà que obriu la caixa estripant el paper tan ràpid perquè no es morirà asfixiat ni marxarà.

NADAL: Època en que la gent es trastoca i estripa l'envoltori de tot allò que li regalen com si fos el primer regal que li fan a la vida. També és típic comprar arbres i deixar-los morir de sed per llençar-los més tard a qualsevol racó. Fruit d'aquesta incivilització els hospitals de la brossa s'omplen cada any de victimes traumatitzades que necessiten teràpia molts mesos.

paraula incorporada a CAMBRILS CANBRUT

4 comentaris:

Blas Jesús Sánchez González ha dit...

Hosti tu, quin cagarro de joc!
Almenys he descarregat contra alguns quants algun cagarro i ja em sento molt millor.

Bon nadal i bon cagarro. I la riera com està de cagarros que amb els cagarros de les obres públiques fa mesos que no he baixat a veure els cagarros que hi ha per allà a baix?

mossèn ha dit...

curiós ... salut

CAGARRO ha dit...

Ens hem passat tot el cap de setmana omplint de cagarros les cares dels polítics que detestem. Visca els cacajocs!!!
La riera està com sempre, amb cues i retencions de cagarros que van sortir de vacances i s'han hagut de fer la casa a mig camí, en plena riera. Ja se sap que les obres públiques malmeten la vida de les persones privades.
Mossèn: la pau sigui amb vosté que ja disposa d'espai propi en aquest cacabloc.
cacagràcies als dos pels cacacomentaris.

mossèn ha dit...

gracies ... espero tufar com deu mana !!! ... salut