dimecres, 31 d’octubre del 2007

COBREN PER AVORRIR LES PEDRES

Enhorabona trispartit cambrilenc! Avui és la castanyada i repartirem gratis castanyes a tort i dret. Hem fet reunió a una bassa ubicada a terrenys municipals i molt ben conservada pel que nosaltres necessitem que és molta porqueria per sentir-nos feliços. Ahir vam escoltar el ple per la ràdio municipal fins que vam poguer. Mireu aquesta primera foto de la reunió brossaire en un indret tant ple de brossa que ens queien les llagrimes d'emoció. Si apreteu a damunt la veureu més grossa.


Anem per la segona part del ple que vam escoltar fins que vam poguer o sigui fins que ens vam quedar dormits, morts d'avorriment. El Pipo i el Popo es van dedicar a visitar diversos llocs de Cambrils per saber si els cambrilencs seguien el ple per ràdio i que en pensaven. Va ser un fracàs i no pas perquè la gent no l'escoltes sino perquè tothom dormia i no va ser possible parlar amb ells. Mireu en aquesta segona foto fins a quin punt avorreixen els politics dels trispartit de Cambrils. Son fotos fetes a partir de les vuit del vespre a diferents llocs de Cambrils.



Tercera part del ple. Vam escoltar que el partit dels verds que son aquests regidors que porten ulleres de pasta i telefons d'última generació, volia que Cambrils sigui una ciutat lliure de transgenics. Si voleu saber que son transgenic busqueu com ells al diccionari i abans esbrineu si n'hi ha o no n'hi ha a la nostra vila. Ells van posar com a exemple el blat de moro i un senyor de la oposició els va dir que es diu moresc o panís pero no pas blat de moro. Nosaltres volem evitar confusions als verds i per aixo penjem aquesta tercera foto on el panís es diferencia de l'altra imatge per una sola lletra. Suposo que sabran quin és. Si hi ha dubtes que ens enviin un cacacorreu i el respondrem.

I ara per acabar, les nominacions al Premi Cagarro 2007. Per avorrir tothom, una per cada regidor del trispartit i dos pel Calimero. Per anar-se'n de la olla parlant dels transgenics, una pel regidor verd i per no saber que a la vila hi havia transgenics, una altra pel regidor verd. Per parlar tanta estona sabent que avorreixen, una nominació per cada portaveu del trispartit i per rematar als que ja dormien i per ser el que parla més, dos més pel Calimero. Veieu, avui que és vigilia de la castanyada, "castanya que te crió".

VERDS: Partit polític format per persones que van d'ecologistes i que porten ulleres de pasta i es compren telefons d'última generació.

PLE: Acte impopular on l'equip de govern intenta justificar els seus astronomics sous amb la tactica natural d'adormir els ciutadans amb discursos buits de contingut i soporifers.

paraules incorporades al diccionari CAMBRILS CANBRUT

6 comentaris:

Anònim ha dit...

De fet el vostre bloc fa cagar, però per incongruent i pudent. Seguiu així fareu carrera de mals polítics com els que critiqueu... Veig que teniu el govern que us mereixeu...

CAGARRO ha dit...

Tota Espanya, Estats Units, Portugal, Alemanya, Canada, Indonesia, Perú i Irlanda. D'aquí arriben les més de 1.000 vistes que ja hem rebut interessades en coneixer la realitat de Cambrils, ciutat referent en acumulació de brutícia. I si, tens cacaraó. El nostre blog fa cagar perquè d'això es tracta. La brossa de Cambrils (nosaltres) ja estem contents amb el que tenim perquè d'aquesta manera seguirem existint molts anys més. Tens un racó a la columna dreta, el que es mou. És per la gent que ens estima tant. Cacagràcies pel cacacomentari.

mossèn ha dit...

unes fotografies molt ... com en diriem ?? ... emm umm ... cagarru_instructives !!! ... salut

CAGARRO ha dit...

cacagràcies mossèn i bon cap de setmana.

Josep (sl) ha dit...

Maleïda correcció política. Que ja no és pot dir blat de moro, o què? Si li van possar aquest no és el què té. I aviat no li podrem ni dir Panís, perquè s'assembla massa a Penís encarà que en tingui de forma fàl·lica.

Blat de moro!
Blat de moro!
Blat de moro!
Blat de moro!

Jejeje, ara ja me podeu dir de tot amants de la correcció política.

CAGARRO ha dit...

jijiji hola josep. nosaltres som com tu i sempre li direm blat de moru i punto. cacagràcies pel cacacomentari i salutacions als salouencs.