dijous, 11 d’octubre del 2007

VIGILAR A QUI NO VIGILA

Vigilar a qui no vigila res. És la funció principal dels punts d'incògnita, recentment creats pel cos de les Bosses d'Esquadra, Cartabó i Còmpas. S'han situat de forma estrategica fins a deu punts com el que veieu a la imatge, ubicat prop del Molí de la Torre. El nostre corresponsal a l'Alcaldia, en Tristán Tristot, ens comenta que de moment les jornades son tranquiles i que els elements d'incògnita detecten la presència dels lladres que van cap a les urbanitzacions i la dels veïns de les urbanitzacions que van cap a la plaça de l'Ajuntament. Ningú més ha passat per aquí o, més ben dit, ningú del trispartit. Algú ha llegit en una revista molt coneguda del municipi que aquests polítics només van a les urbanitzacions un cop cada quatre anys amb un sac de caramels i una bossa plena de petons per a repartir als nens. Estarem alerta del que passi! Passem a nominar per al Premi Cagarro. Dos puntets a Alcaldia per no comprar el GPS amb els mapes de les urbanitzacions on mai s'apropa, un puntet per al departament de Protecció Ciutadana i un altre puntet per a Relacions Ciutadanes que, en aquest cas, son inexistents.

BOSSES D'ESQUADRA: Cos creat per lluitar contra l'abandonament municipal que vigila els polític que no vigilen res. El formen bosses de supermercat i ampolles d'aigua de marques barates perquè passen més desapercebudes.

Paraula incorporada al diccionari CAMBRILS CANBRUT

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Imaginación al poder porque los que esten en el poder no tienen. Adelante con vuestra crítica pero con más contundencia.

CAGARRO ha dit...

Adelanteeeee el hombreeee dels 600. La carreteraaaaa nacional es tuya! gracias por el cacacomentario. Iremos para alante porque si vamos para atras nos pisaremos.