dijous, 18 d’octubre del 2007

LA NOSTRA PISCINA MUNICIPAL, UN TOLL DE MERDA

Avui no denunciem res. Avui els nostres corresponsals estan tots al psicoleg brossaire, un fanal rovellat que aten totes les consultes mèdiques de la població merdosa. Els nostres informadors van quedar tan bocabadats ahir quan van saber que pujaven la taxa de la brossa que no han pogut encara tancar la boca ni articular paraula. Avui, per no deixar-vos orfes d'aquesta informació que tan us agrada, hem anat a fer una visita a un dels nostres llocs preferits, la piscina municipal de la brossa cambrilenca. No us direm on està situada per evitar que s'ompli i la merda no hi baixi a destall com fa cada dia. Com a pista, ens la va descobrir un pagès. Us mostrem una foto feta aquest mati mateix on podreu veure la conversa dels banyistes que hi havia en aquella hora. De pas coneixereu un personatge que quasi mai apareixerà en aquest blog perquè és menor i els seus pares volen que es dediqui a estudiar abans de començar a treballar. És el nen de la bassa, el teniu a la dreta de la imatge. Per cert, no us en rieu d'ell perquè parla malament. Els metges diuen que ja li passarà. Si voleu, per a veure millor la imatge, apreteu sobre ella i s'ampliarà. I dos coses més. La primera dir-vos que ja tenim altres blogs que ens fan cas i que nosaltres els fem cas a ells. Tenim un espai amb aquests amics a la part dreta. I la segona, que ara toca nominar per al Premi Cagarro 2007. Avui li donem un vot a Hisenda per haver provocat aquesta paralització bucal dels nostres correponsals, un altre a medi ambient per no revisar mai aquestes piscines municipals nostres i una tercera nominació per a Ensenyament, per no acceptar al nen de la bassa a cap de les aules de la vila. Aneu consultant el ranking. Està a baix, al final del tot de la pàgina.
PISCINA MUNICIPAL: Toll d'aigua, normalment situat a les rieres, que mai revisen ni netegen els serveis municipals. La merda hi baixa a destall i a vegades hi ha cua per entrar a la piscina. Les coneixen a fons els pagesos i la resta de la població ignora la seva existencia.
paraula incorporada al diccionari CAMBRILS CANBRUT

2 comentaris:

mossèn ha dit...

sembla més un jacuzzi ... quina sort !!! ... apa, enmerdeu-vos bé !!! ... salut

CAGARRO ha dit...

A vegades hi ha bombolles. Només hi falta una capa de pintura però enguany ens hem pulit el pressupost en la decoració externa. Ja estem ben enmerdats. cacagràcies mossèn!