dimarts, 6 de novembre del 2007

CARRER PRENYAT

Estem a punt de veure un dels miracles més macos de la natura, el naixement d'una llamborda. Aquest carrer, situat a una de les abandonades entrades de Cambrils on les males herbes substitueixen les zones verdes i on la escombra s'hi passarà el dia que posin catifes per amagar-hi la merda a sota, esta prenyat, embarassat, en cinta, parturientu. Molts ciutadans s'han preguntat els darrers mesos el perquè d'aquest bony tan inmens que tanta mala imatge dona (com la resta de paisatge). Al final, Cambrils Canbrut assisteix a l'espectacle, el naixement del fruit d'una nit de passió entre el propi carrer i les llambordes que conviuen amb ell (el cariño hace el roce, o era rozame cariño que te lo hago). Sigui som sigui, aquí veieu el procès de l'embarass o prenyamenta que ha comportat que l'Ajuntafems no hagi tocat el bony durant mesos ni tingui previst tocar-lo. Ara el carrer es pregunta si quan neixi la llambordeta li donaran un canastillo del Caprabo com fan en tots els naixements o si l'Ajuntafems voldrà empadronar la llambordeta per paliar la errada que ha suposat fer la vista grossa durant tot l'embarass. Sigui com sigui i per aquest motiu, per l'abandonament, nominem amb un punt els departaments de Benestar Social, Espai Públic, Paisatge, Turisme i Relacions Ciutadanes.



CARRER: Vial per on passen els vehicles que, en el cas de Cambrils i fruit dels anys d'abandonament, poden patir embarassos que els porten a produir molesties per als qui si s'hi fixen, els veïns.

ENTRADA AL POBLE: Vial que dona acces al municipi des d'altres carreteres. En el cas de Cambrils, les entrades son espais on la fauna i flora més salvatge hi fan vida. Males herbes, canyes seques, arbres morts, papers i cartrons, ampolles d'aigua i llaunes de refrescos, donen la benvinguda als turistes que arriben a la vila.

paraules incorporades al diccionari CAMBRILS CANBRUT

3 comentaris:

Herois ha dit...

A la façana de l'ajuntament tabé hi ha quelcom un xic brut... voleiant als 4 vents.

mossèn ha dit...

va contra natura que un carrer estigui prenyat !!! ... ara bé, si em dieu avinguda ... callo per sempre "jamas" ... salut

CAGARRO ha dit...

Si ja ho sabem, Eduard. És amiga nostra i passa molt de fred.
Mossèn, sapiga que és un carrer però que l'ha prenyada una avinguda que és molt diferent. Per aixo no sabem quin nom posar-li a la criatura. Salut mossèn i cacagràcies un cop més als dos.