dilluns, 26 de novembre del 2007

QUI VA MÉS TORT: L'AJUNTAFEMS O LA SENYAL? (TERCERA ENTREGA)

No hi ha dos sense tres i esperem que a la tercera sigui la definitiva. Mireu un nou cas de senyal torta. N'haviem vist dos anteriorment i ara ens arriba aquesta tercer entrega que té algunes diferencies en comparació a les altres. El que veieu son restes d'un pal que, fa uns anys, debia ser una senyal de trànsit. Al seu dia es debia separar de la part superior perquè no es debien entendre i quan hi ha discussions sempre marxa de casa ella, la senyal, perquè no té els peus clavats com ell, el pal. Aquest element, situat en una de les principals entrades del poble, té la diversió assegurada perquè sempre esta envoltat de bosses de plàstic i altres brosses que li expliquen acudits. Un dia marxen unes bosses però al cap d'una estona arriben les altres. No té mai fred perquè les males herbes del costat el tapen tot l'any i així els vehicles que arriben a Cambrils no el veuen. Si que passa vergonya quan el veuen els cotxes que marxen de Cambrils i passen pel seu davant tot dient: quina vergonya!. I ell, el pal, no en té cap culpa però ha de sentir-se de tot. Sort que només li passa quan acaba l'estiu i marxen els turistes. Per tot el que li passa, donem una nominació al Premi Cagarro 2007 a Turisme, una a Paisatge i una a Medi Ambient.



PAL ROVELLAT: Element que conviu amb la senyal de circulació que es posa sobre ell fins que un dia es cansa i marxa. Com el pal té els peus enganxats amb ciment, allí es queda rovellant-se i escoltant als turistes dient que és una vergonya veure aquell espectacle.
paraula incorporada al diccionari CAMBRILS CANBRUT

2 comentaris:

mossèn ha dit...

terseras partes nunca fueron buenasss ... salut

CAGARRO ha dit...

Ui Mossèn, pues nosaltres tenim més entregues i podem arribar a la desena. Si és que aquesta vila és diferent del tot. cacagràcies i cacasalutacions.