dilluns, 3 de desembre del 2007

EL NADAL JA HA ARRIBAT

Cada any més aviat i el nostre Ajuntafems més aviat que ningú. Falten un munt de setmanes per les festes de Nadal i a part dels llums que es penjen tres mesos abans, ja ens han colocat el primer arbre nadalenc. Mireu-lo aquí a la foto. Que maco!!!. Llàstima que no l'hagin colocat en un lloc visible sino al mig d'una vorera on ningu se'l mira. Llàstima que no sigui més alt i que enlloc d'un arbre nadalenc sembli una mala herba crescuda a l'atzar enmig de les rajoles. Sigui com sigui, ja tenim arbre nadalenc i la nadala que ens canta el Neng de la Bassa.
Nominacions per al Premi Cagarro: Medi Ambient per no encertar el lloc, Paisatge per no plantar un arbre més gros, Promoció de Ciutat per no posar-li llums i Turisme per no difondre la seva existencia i portar més turistes a Cambrils per a veure, a part dels contenidors de brossa plens d'ampolles i caixes, l'arbre nadalenc més semblant a una mala herba del món.


ARBRE DE NADAL: Es coloca abans que a cap altre municipi del món, a meitats del novembre. Té la pinta de ser una mala herba però és un arbre nadalenc tot i que el posen en un lloc amagat perquè la gent no el robi i no li coloquen llums.
paraula incorporada al CAMBRILS CANBRUT

3 comentaris:

Xapix ha dit...

IEEEP desde Mont-roig, espero que sigueu un referent a Cambrils!!!! Andavant i a fotre canya que sinó els nostres polítics es desvien!!!

Moltes felicitats per el blog!!!!

Fins aviat!!!

mossèn ha dit...

si això, és un arbre de nadal ... jo soc arquebisbe de canterbOUry !!! ... m'agrada !!! ... salut

CAGARRO ha dit...

Xapix, cacagràcies. Ja som un referent perquè ens visita tot el món. Estem molt cacacontents pel teu cacacomentari.

Mossèn: Li prometo que és un arbre de nadal però el tenen amagat perquè no el robin. En tenen desenes i desenes... Cacagràcies pel comentari.