dimecres, 31 d’octubre del 2007

COBREN PER AVORRIR LES PEDRES

Enhorabona trispartit cambrilenc! Avui és la castanyada i repartirem gratis castanyes a tort i dret. Hem fet reunió a una bassa ubicada a terrenys municipals i molt ben conservada pel que nosaltres necessitem que és molta porqueria per sentir-nos feliços. Ahir vam escoltar el ple per la ràdio municipal fins que vam poguer. Mireu aquesta primera foto de la reunió brossaire en un indret tant ple de brossa que ens queien les llagrimes d'emoció. Si apreteu a damunt la veureu més grossa.


Anem per la segona part del ple que vam escoltar fins que vam poguer o sigui fins que ens vam quedar dormits, morts d'avorriment. El Pipo i el Popo es van dedicar a visitar diversos llocs de Cambrils per saber si els cambrilencs seguien el ple per ràdio i que en pensaven. Va ser un fracàs i no pas perquè la gent no l'escoltes sino perquè tothom dormia i no va ser possible parlar amb ells. Mireu en aquesta segona foto fins a quin punt avorreixen els politics dels trispartit de Cambrils. Son fotos fetes a partir de les vuit del vespre a diferents llocs de Cambrils.



Tercera part del ple. Vam escoltar que el partit dels verds que son aquests regidors que porten ulleres de pasta i telefons d'última generació, volia que Cambrils sigui una ciutat lliure de transgenics. Si voleu saber que son transgenic busqueu com ells al diccionari i abans esbrineu si n'hi ha o no n'hi ha a la nostra vila. Ells van posar com a exemple el blat de moro i un senyor de la oposició els va dir que es diu moresc o panís pero no pas blat de moro. Nosaltres volem evitar confusions als verds i per aixo penjem aquesta tercera foto on el panís es diferencia de l'altra imatge per una sola lletra. Suposo que sabran quin és. Si hi ha dubtes que ens enviin un cacacorreu i el respondrem.

I ara per acabar, les nominacions al Premi Cagarro 2007. Per avorrir tothom, una per cada regidor del trispartit i dos pel Calimero. Per anar-se'n de la olla parlant dels transgenics, una pel regidor verd i per no saber que a la vila hi havia transgenics, una altra pel regidor verd. Per parlar tanta estona sabent que avorreixen, una nominació per cada portaveu del trispartit i per rematar als que ja dormien i per ser el que parla més, dos més pel Calimero. Veieu, avui que és vigilia de la castanyada, "castanya que te crió".

VERDS: Partit polític format per persones que van d'ecologistes i que porten ulleres de pasta i es compren telefons d'última generació.

PLE: Acte impopular on l'equip de govern intenta justificar els seus astronomics sous amb la tactica natural d'adormir els ciutadans amb discursos buits de contingut i soporifers.

paraules incorporades al diccionari CAMBRILS CANBRUT

dilluns, 29 d’octubre del 2007

LA PROCESSÓ TORNA A OMPLIR ELS CARRERS DE BROSSA.

Algú no volia que obrissim el xiringuito perquè aquest cap de setmana ens han posat silicona al pany de la persiana i no podiem obrir però al final, aquí estem, tan bruts i merdosos com sempre. Us hem de parlar d'un cap de setmana intens i de la celebració del cap de Setmana Santa que ha viscut la brossa de Cambrils. Ja sabem que no estem a l'abril però ara expliquem les coses. La tradició diu que amb el canvi d'hora que els ciutadans fan als seus rellotges, la brossa comença a celebrar la seva Setmana Santa. Les bosses de plastic es netegen les lletres de la marca del super on van neixer, els cartrons es treuen la pols als logos que porten impressos, les llaunes de refresc passen per la dutxa i els xiclets es reciclen i es pentinen. Però les protagonistes son les pedres. Aquest diumenge al migdia van ser les encarregades d'obrir, un any més, la processó de la Santa Pedra, l'acte principal de la setmana santa brossaire. Com veureu a la primera imatge, les pedres i trossos de paviment arriben de tots els carrers de la vila i van junts en un sol vial, ben juntets, acompanyats de la Creu Torta que rep aquest nom perquè és de plàstic i amb el vent sempre va torta. La processó acaba davant del Santuari de la Santa Pedra on el nostre capellà particular, Mossèn Tutou, reparteix osties a tort i a dret. Veureu el Santuari i coneixereu al Mossèn a la imatge número 2. Son tradicions de la brossa i els polítics les respecten però no hi fan acte de presència. Per això i per ser dilluns i per haver-nos trobar silicona al pany de la persiana, donem un punt al Premi Gran Cagarro 2007 a cadascun d'ells. Consulteu el ranking al final d'aquesta pàgina perquè cada vegada està més emocionant. Recordeu, feu clic damunt de les fotos i les veureu més grosses.



divendres, 26 d’octubre del 2007

dijous, 25 d’octubre del 2007

QUI VA MÉS TORT: L'AJUNTAFEMS O LA SENYAL?

Amb l'arribada del fred les flors es panseixen i pel que veiem a la imatge també les senyals de trànsit acaben pansides. Hem hagut de girar la foto per veure recte la senyal o sigui que si gireu el cap veureu la imatge real. Ens l'ha fet arribar el nostre corresponsal CASIMIRO CASIPLORO que aquest matí ha anat a veure les altres protagonistes de la imatge, les herbes rosses. Aquestes herbes van arribar a Cambrils procedents dels països nordics ara fa tres estius amb la intenció de passar-hi les vacances i tornar a casa acabada la temporada de sol. I al final es van quedar aquí a casa nostra. Com van veure que allí on havien instalat la seva casa temporal ningú els deia res, van optar per demanar permís i com la mitjana que ocupen estava lliure (ja és una sort trobar-ne una de lliure) allí es van quedar. De les herbes rosses en parlarem un altre dia perquè a Cambrils hi ha més colonies d'herbes rosses que, com aquestes, van venir i no han marxat. La bossa d'anses passava per allí perquè feia vent i s'ha parat a parlar amb les herbes. Les bosses barates del super ja ho fan això. Pel que fa a la senyal, pregariem a l'Ajuntafems que passi per la zona i la renyi obligant-la a posar-se recte durant el dia que és quan hi passen més cotxes. Més que res perquè al pas que va la fletxa apuntarà cap dalt i els conductors no sabran si anar cap a la dreta o directament cap al cel. Per si un cas, mentre no arriben els "ojos de corcho" a posar remei a la situació nominem a qui toca: 1 punt per Protecció Ciutadana, 1 per Educació (per no educar les senyals) i 1 per paisatge (pel mal efecte que fa).
SENYAL PANSIDA: Existeix únicament a Cambrils. Es panseix amb l'arribada del fred i va caient cap avall o cap amunt. S'acostuma a canviar quan ja ha caigut del tot sobre el paviment i es reben trucades de queixa a l'Ajuntafems.
paraula incorporada al diccionari CAMBRILS CANBRUT

dimecres, 24 d’octubre del 2007

LO RIU ÉS VIDA, NO AL SANEJAMENT!

Desenes d'escombraries s'han agrupat avui en aquesta riera del terme de Cambrils el nom de la qual no podem desvetllar. Ha començat a ploure i sabien que això és un perill perquè quan plou les rieres baixen plenes de merda i la brossa es remulla i juga. Us podem parlar de casos que fan por. Son els de bosses de brossa abandonades sense companyia fa mesos en aquestes rieres, llaunes de refrescos buides (no hi ha res pitjor que una llauna de refresc buida) o papers i paperets que van caure, per sort sense fer-se mal, un dia qualsevol mentre anaven en cotxe. Quan plou i baixa merda per les rieres la brossa és feliç. Tenen sort que mai ningu neteja les rieres, mai ningu toca el seu habitat natural. El nen de la bassa tornava de les piscines municipals amb el seu amic Plorapiques quan s'han trobat desbordats d'aigua i han hagut d'esperar que baixes la marea per travessar a l'altra punta de riu merdós. Per mantenir aquestes rieres tal i com estan avui premiem diferents departaments de l'Ajuntafems. Son aquells departaments on hi treballen el que la brossa anomena carinyosament "ojos de corcho" perquè no s'hi veuen més enllà del nas. Avui toca nominació per Medi Ambient, Desenvolupament Urbà, Salut, Turisme i Relacions ciutadanes. Totes per contribuir a aquesta bona vida que té la brossa del municipi. Com sempre, si voleu veure la gran foto engrandida,
cal que apreteu a sobre. Per cert, ja tenim nou lider al ranking.

CAIGUDES: Accidents que ha patit i pateix la brossa de Cambrils i sobretot aquells objectes que viatgen en cotxe com ara els papers i paperets o les llaunes de refresc. Es dona el cas que les llaunes sempre cauen quan estan buides, un fenomen que està estudiant l'Institut Escatològic de Catalunya.

Paraula incorporada al diccionari CAMBRILS CANBRUT

dimarts, 23 d’octubre del 2007

QUI HO HA FET?

El nen de la bassa ha fet un descobriment paranormal. Passa cada dia per aquesta rotonda per anar des de casa seva, sota el pont de la rotonda de l'hotel, fins a les piscines municipals on juga amb els seus llefiscosos i pudents amics. Ahir va passar com cada dia i no va observar res d'estrany. Va parar uns moments a parlar amb el senyal de parking que es rovella a la rotonda i va seguir el seu camí. I aquest matí ha vist una cosa nova que ahir no hi era. Al costat del senyal hi havia unes herbes que l'aguantaven perquè no es decanti cap dins fruit del rovell que li malmet la seva debil estructura. I al preguntar-li al senyal que passava ha arribat la sorpresa. El senyal diu aquesta nit passada ha sentit sorolls al seu voltant i fins i tot unes pessigolles als peus però no n'ha fet cas perquè estava molt adormit. I quan s'ha llevat ha trobat les herbes que no paren de molestar-lo tot cridant-li que es posi recte i amenaçant-lo de dir-li al Calimero que no es porta bé ni compleix les seves funcions com a indicador de parking. Per tant deduim que el culpable de colocar aquestes herbes aguantasenyals és l'Ajuntafems. Per això reclamem que s'alliberi d'aquest torment a la senyal i que es retorni a les herbes al seu lloc d'origen que segurament deu ser alguna riera o una zona verda malcuidada. De moment nominem per aquesta acció a Medi Ambient i Paisatge. Hi ha un empat interessant al ranking.

HERBES AGUANTASENYALS: Les posa l'Ajuntafems, de nit i sense avisar, a aquells llocs on s'hi aparquen cotxes en un intent de fer més visible la senyal de parking i sabent que causarà molesties a la senyal. Les males herbes les treu de la riera i de les rotondes on n'hi ha moltes.

paraula incorporada al diccionari CAMBRILS CANBRUT

dilluns, 22 d’octubre del 2007

SOM TRES PERÒ NO SOM...

Posem una nou caca-apartat al nostre cacabloc per començar a desvetllar la nostra pestilenta identitat. A part dels nostres corresponsals, a Cambrils Canbrut som tres. Som tres cagarros mascle que es diferencien dels cagarros femella perquè som de color marró més fosc. Els tres vivim a la vila i treballem al mateix departament que no és ni a l'Ajuntafems ni a la Generalicac ni a cap Pipisteri. A finals d'any posarem la nostra foto però de moment anirem descartant possibilitats per tots aquells que especulen amb el nostre nom o la nostra identitat. Als que us equivoqueu o malpenseu, ja sabeu que teniu caricies gratis a la columna de la dreta. Mireu també a la dreta, on hi posa Som Tres. A cacapassar-s'ho cacabé.

divendres, 19 d’octubre del 2007

ELIMINA ELS POLÍTICS A COP DE CAGARRO.

S'acosta el Nadal, època en que els nostres hospitals s'omplen de papers i envoltoris malferits per la furia en que són arrencats i estripats de les caixes de regals, bosses de plastic malmeses i amb una ansa trencada, arbres nadalencs assedegats i deshidratats i molts altres elements festius i ludics que no reben cap respecte. Per això hem pensat que si abans de gastar tota la vostra adrenalina en la obertura dels regals, com si fosin els primers que rebeu a la vostra vida, gastessiu una mica d'aquesta adrenalina en altres coses, tot aniria millor. I per això, valgui la redundancia tan redundant com una llauna de refresc llençada a peu de carretera, hem incorporat a la secció de jocs merdosos dues novetats. Son jocs per cremar l'adrenalina però tenen un rerefons. Com s'acosta el moment de donar el Premi Cagarro 2007 hem triat dos jocs politics molt divertits. El primer es diu El joc de Nadal i es tracta de triar tres cares dels diversos politics a escollir i eliminar-los a cop de cagarro o llençant-los carbó. Si escolliu ser el caganer els elimineu a cagarades i si trieu ser els reis d'orient ho fareu amb el carbó. L'altra joc és el Joc de la Cadira. Aquí heu d'escollir un partit dels que hi ha al Parlament de Catalunya i llavors surt quans diputats te cada partit de forma aleatoria. Heu d'escollir un altre partit o dos que, sumant el nombre de regidors amb els que te el vostre us doni una majoria per governar. A baix surten ninots movent-se. Cada partit té un color i cal que arrosegueu a l'arc parlamentari els dels colors dels partits que faran la majoria per governar vosaltres. És molt senzill i cacadivertit. Paseu-ho bé i cremeu adrenalina tot pensant que quan us regalin alguna cosa per Nadal serà un objecte inanimat i per tant no caldrà que obriu la caixa estripant el paper tan ràpid perquè no es morirà asfixiat ni marxarà.

NADAL: Època en que la gent es trastoca i estripa l'envoltori de tot allò que li regalen com si fos el primer regal que li fan a la vida. També és típic comprar arbres i deixar-los morir de sed per llençar-los més tard a qualsevol racó. Fruit d'aquesta incivilització els hospitals de la brossa s'omplen cada any de victimes traumatitzades que necessiten teràpia molts mesos.

paraula incorporada a CAMBRILS CANBRUT

dijous, 18 d’octubre del 2007

LA NOSTRA PISCINA MUNICIPAL, UN TOLL DE MERDA

Avui no denunciem res. Avui els nostres corresponsals estan tots al psicoleg brossaire, un fanal rovellat que aten totes les consultes mèdiques de la població merdosa. Els nostres informadors van quedar tan bocabadats ahir quan van saber que pujaven la taxa de la brossa que no han pogut encara tancar la boca ni articular paraula. Avui, per no deixar-vos orfes d'aquesta informació que tan us agrada, hem anat a fer una visita a un dels nostres llocs preferits, la piscina municipal de la brossa cambrilenca. No us direm on està situada per evitar que s'ompli i la merda no hi baixi a destall com fa cada dia. Com a pista, ens la va descobrir un pagès. Us mostrem una foto feta aquest mati mateix on podreu veure la conversa dels banyistes que hi havia en aquella hora. De pas coneixereu un personatge que quasi mai apareixerà en aquest blog perquè és menor i els seus pares volen que es dediqui a estudiar abans de començar a treballar. És el nen de la bassa, el teniu a la dreta de la imatge. Per cert, no us en rieu d'ell perquè parla malament. Els metges diuen que ja li passarà. Si voleu, per a veure millor la imatge, apreteu sobre ella i s'ampliarà. I dos coses més. La primera dir-vos que ja tenim altres blogs que ens fan cas i que nosaltres els fem cas a ells. Tenim un espai amb aquests amics a la part dreta. I la segona, que ara toca nominar per al Premi Cagarro 2007. Avui li donem un vot a Hisenda per haver provocat aquesta paralització bucal dels nostres correponsals, un altre a medi ambient per no revisar mai aquestes piscines municipals nostres i una tercera nominació per a Ensenyament, per no acceptar al nen de la bassa a cap de les aules de la vila. Aneu consultant el ranking. Està a baix, al final del tot de la pàgina.
PISCINA MUNICIPAL: Toll d'aigua, normalment situat a les rieres, que mai revisen ni netegen els serveis municipals. La merda hi baixa a destall i a vegades hi ha cua per entrar a la piscina. Les coneixen a fons els pagesos i la resta de la població ignora la seva existencia.
paraula incorporada al diccionari CAMBRILS CANBRUT

dimecres, 17 d’octubre del 2007

BROSSA CELESTIAL

Amplieu la imatge i llegiu. Els nostres corresponsals han llegit a la premsa els nous increments dels impostos de Cambrils i han començat a tremolar quan han vist que la seva taxa, la de la brossa, pujarà un 6 per cent. Si puja el preu vol dir que la brossa de Cambrils és de qualitat i això significa que potser alguns cambrilencs es dedicaran a partir d'ara a caçar escombreries salvatges per portar-les a l'Ajuntafems a canvi de diners. Mals temps per la merda de la vila que sempre s'ha comportat amb educació i dignitat. L'Assemblea de la brossa de Cambrils, una assemblea de merda celebrada als núvols, ha decidit, fruti de la seva indignació, nominar al Premi Cagarro 2007 a totes les persones que han votat a favor de l'increment. Reben un vot totes les regidories menys Alcaldia que en té dues i Hisenda que també en rep dues per proposar aquest increment.

ESCOMBRARIES SALVATGES: Elements considerats com a recollida selectiva que, en el cas de Cambrils, viuen sense por a ser agafats a qualsevol descampat, solar, carrer o avinguda del municipi. Els més nombrosos son els papers i les bosses, dos especies que es reprodueixen amb molta facilitat.

paraula inclosa al diccionari CAMBRILS CANBRUT

dilluns, 15 d’octubre del 2007

LA DEPRESSIÓ DEL GRONXADOR

Se'n podria fer un llibre de la història dels gronxadors de Cambrils. Un llibre no, una enciclopèdia. Ens ho comentava aquest mati el nostre corresponsal CASIMIRO CASIPLORO a peu de carrer. Ens ha trucat per dir-nos que anéssim a un dels molts parcs on juguen els nens quan surten de l'escola. I hi hem anat. I l'hem trobat. I estava molt trist i indignat. Bé, el Casimiro sempre està trist però quasi mai el veus emprenyat. Ens ha parlat d'una nova malaltia que s'està notant a tota la vila ja sigui al centre o als barris perquè, quan es parla de desgracies, no hi ha llocs de primera o de segona. Aquesta patologia ha estat batejada com a Depressió del Gronxador i se'n pot destacar que la pateixen els gronxadors. Si, els gronxadors que hi ha als parcs on pugen els nens per gronxar-se. Pel que sembla es pot fer extensiva a altres elements de joc dels parcs però principalment als gronxadors. Resulta que se senten abandonats, deixats de la mà de l'Ajuntament. Alguns van tenir sort i ara fa poc, quan les eleccions, els van posar una mà de pintura i els van refer el seu llit. El llit del gronxador el formen els quatre forats que es fan a terra on ells hi posen les potes. El problema el tenen els altres gronxadors que no van ser atesos quan les eleccions i que encara estan despintats i desenganxats del terra. Això els passa factura a la tardor i l'hivern perquè amb els forts vents que bufen a la nit han de fer força per no sortir volant. De nit fan força i de dia no poden dormir perquè els nens han de jugar amb ells. I a sobre, alguns nens han començat a parlar malament d'ells davant dels seus pares. Amb tot això, han caigut en una profunda depressió i per això en parlem avui aquí tot esperant que els qui ens llegeixen cada dia desde l'Ajuntafems hi posin remei. A les imatges hi podreu veure els peus desenterrats dels gronxadors i altres elements d'oci infantil. De moment i a petició del Casimiro hem de nominar les àrees implicades en aquest tema. Paisatge Urbà per no posar remei, Ensenyament per no ensenyar els nens que tot en aquest món té els seus sentiments i no es pot parlar malament davant les coses. I dos punts a Alcaldia per pintar, en època d'eleccions, només uns quants dels molts gronxadors cambrilencs.

GRONXADOR: Element que s'instal·la als parcs on els nens juguen quan surten d'escola i que serveix perquè els pares es coneguin millor. A Cambrils es diferencien de la resta per tenir els peus desenterrats de manera que un nen amb moltes ganes de gronxar-se pot arribar a volar sense prendre Red Bull. Poden patir la coneguda depressió del gronxador, encara en fase d'estudi.

paraula incorporada al diccionari CAMBRILS CANBRUT

divendres, 12 d’octubre del 2007

EL NOSTRE EXÈRCIT DE MERDA



Avui fa 515 anys que els espanyols van sortir de caça a les Ameriques i com mana la tradició hem fet la nostra desfilada militar del 12-O davant del Tristán Tristot, la màxima autoritat d'aquest blog com a corresponsal a l'Alcaldia. Han obert la demostració de força merdosa el cos de les Bosses d'Esquadra, Cartabó i Compàs i darrera hi anaven la Brigada de Pilones dropes i avorrides. S'hi ha vist la esquadra aèria de caques de colom, la infanteria naval formada per les canyes i ampolles i han tancat la desfilada la Unitat de Rajoles Especials que son el cos més dur del nostre exèrcit (les veieu a la foto). Ha estat un any més un èxit de participació amb l'arribada de brossa dels municipis propers que han vingut gràcies al vent i la pluja dels darrers dies. Llàstima que no hi han assistit els representants de l'Ajuntafems, un fet que ens porta a nominar-los a tots pel premi Cagarro 2007. Tots un punt menys Alcaldia que en té dos.
RAJOLES: Elements durs i compactes que a tot el món s'enganxen amb ciment per formar, rajola rera rajola, un passeig o un carrer. A Cambrils, les rajoles son sempre fora del seu espai i participen a la desfilada de brossa del 12 d'octubre.
paraula incorporada al diccionari CAMBRILS - CANBRUT

dijous, 11 d’octubre del 2007

VIGILAR A QUI NO VIGILA

Vigilar a qui no vigila res. És la funció principal dels punts d'incògnita, recentment creats pel cos de les Bosses d'Esquadra, Cartabó i Còmpas. S'han situat de forma estrategica fins a deu punts com el que veieu a la imatge, ubicat prop del Molí de la Torre. El nostre corresponsal a l'Alcaldia, en Tristán Tristot, ens comenta que de moment les jornades son tranquiles i que els elements d'incògnita detecten la presència dels lladres que van cap a les urbanitzacions i la dels veïns de les urbanitzacions que van cap a la plaça de l'Ajuntament. Ningú més ha passat per aquí o, més ben dit, ningú del trispartit. Algú ha llegit en una revista molt coneguda del municipi que aquests polítics només van a les urbanitzacions un cop cada quatre anys amb un sac de caramels i una bossa plena de petons per a repartir als nens. Estarem alerta del que passi! Passem a nominar per al Premi Cagarro. Dos puntets a Alcaldia per no comprar el GPS amb els mapes de les urbanitzacions on mai s'apropa, un puntet per al departament de Protecció Ciutadana i un altre puntet per a Relacions Ciutadanes que, en aquest cas, son inexistents.

BOSSES D'ESQUADRA: Cos creat per lluitar contra l'abandonament municipal que vigila els polític que no vigilen res. El formen bosses de supermercat i ampolles d'aigua de marques barates perquè passen més desapercebudes.

Paraula incorporada al diccionari CAMBRILS CANBRUT

dimarts, 9 d’octubre del 2007

PIPICAN MENJA POPO

Eureka! Eureka! El Pipi Can i el Popo Brut, els creadors d'aquest blog, han descobert un secret molt ben guardat els darrers mesos. Els Pipicans de Cambrils estan fora de servei per culpa d'una protesta sindical que manté l'ACS, Associació Cambrilenca de Cagarros que aplega, entre altres col·lectius, el de pipicans. Diuen que com l'Ajuntafems mai els buidava van decidir començar a menjar de tot el que trobaven per terra però abans es van menjar la clau que els obre. Ara, encara que l'Ajuntafems vulgues buidar-los, cosa que no està prevista pels integrants del trispartit alias "ojos de corcho", no podrien obrir-los. Estan oberts a negociar, això si. Els portaveus dels pipicans son tots els pipicans que veieu amb el sac de brossa al cap. El president de l'Associació, amb lloc fixe a Vidafortuny "o sea", Robert Bocagrossa, ha declarat que "hi ha intencions de parlar sempre i quan siguin ells, els del desgovern, els que vinguin i no nosaltres els que hagem d'anar a l'Ajuntafems perquè com hi hem d'anar fent saltets, quan arribem ja han tancat les portes". Malgrat això, des d'aquesta entitat es recorda que mai han volgut parlar amb ells i que per culpa d'ells, els pipicans estan cada més plens, grassos i comencen a tenir el cul caigut com mostra la foto del president. Quina mala imatge per la vila! . Apa, a nominar pel Premi Cagarro. Un puntet per Benestar Social i Salut, un altre per Medi Ambient i un per Relacions Ciutadanes, pel poc contacte que té amb aquestes associacions. El rànquing està que t'hi cagues d'interessant.

PIPICAN: Element de guarniment ple de caques de gossos que un cop ple mai es torna a buidar. Llavors canvia la seva utilitat i serveix perquè els mateixos gossos es pixin als seus peus.

paraula incorporada al diccionari CAMBRILS CANBRUT

dilluns, 8 d’octubre del 2007

REBELIÓ AL PARC

Crònica del nostre corresponsal CASIMIRO CASIPLORO: La que s'ha liat a la paperera número 6 del Parc del Pecador per culpa de l'abandonament del tristpartit. Fa com a dos mesos que aquesta fusta que veieu a la esquerra, la que diu que vol marxar, va separar-se de la resta de companyes seves. Han passat dos mesos de la tràgica jornada i s'han fet activitats al parc però segueix en la mateixa posició, molt incomoda com podreu observar. Com no para de cridar, la resta de fustes en comencen a estar fartes però no hi ha remei, ja pot ploure que la fusta segueix torta, a punt de caure. I això que quan passen per davant d'ella les autoritats que inauguren coses al parc, ella els crida "Ojos de corcho! trèieu-me d'aquí". Però res. I mira que les pixarades de gossos (números 1 i 2 a la foto) i les desenes de fulles seques i podrides i altres fruits caiguts dels arbres que ara es caguen a terra i deixen taca, l'ajuden a cridar. Res, de res. No hi ha més cec que el qui no vol veure ni més sord que el qui no hi vol sentir. Volem ajudar aquesta fusta llesta (en castellà es diu listón) i per això nominem els següents departaments de l'Ajuntafems: Alcaldia (per passar-hi i passar), Salut per permetre que aquesta fusta estigui perdent la seva salut i entri en una greu depresió, Espai Públic i Paisatge (una per cada regidoria) pels danys que suposa en els dos casos. Recordeu que Alcaldia sempre té vot doble. N'hi ha que van de pet cap al Premi Cagarro 2007.

FUSTA LLESTA: La que vol marxar del lloc on és i veu com passen pel seu costat les autoritats que encara passen més perquè no hi veuen o no hi volen veure. En castella s'anomena a aquesta fusta, listón.

paraula incorporada al diccionari CAMBRILS CANBRUT

divendres, 5 d’octubre del 2007

PILONA MALEDUCADA I AVORRIDA

Mal educada, sosa, bruta i vaga. Així és la pilona que van plantar al seu dia a la Rambla Jaume I o així és com la defineix el Tomeu Canya, el corresponsal marítim de Canbrut. Va arribar allí fa uns quants anyets. Al principi feia la seva feina i evitava que els vehicles aparquessin al pas de vianants que té al seu càrrec. Però més tard va presentar-se a les oposicions, les va aprovar i ara esta tot el dia tocant-se les franges fluorescents. S'avorreix com una ostra, no es dutxa mai, dorm tot el dia i quan passen els turistes pel seu costat, els insulta. Últimament, quan arriba un cotxe per aparcar al pas de vianants, s'acotxa i aquesta situació ha provocat que la seva companya s'hagi queixat i hagi denunciat el tema en aquest blog. Comprendreu que hem de nominar al Premi Cagarro 2007 tots els departaments municipals implicats en aquesta problemàtica: Cultura per la poca cultura que té aquesta pilona, dues per a Ensenyament i Polítiques d'Ocupació per no impartir uns cursos especials a les pilones cambrilenques i traslladar la pilona en un lloc més visible de la vila on no podria fer el que ara fa. Una nominació per la Regidoria de Paisatge per la mala imatge que dóna aquesta pilona i una altra nominació per Turisme, per no fer res per evitar que els turistes siguin insultats per una pilona. Les dues fotos que es veuen més grosses si feu clic sobre elles, ho demostren tot.


PILONA: Element que ajuda a les tasques de control del trànsit i que, en el cas de Cambrils, opta a les oposicions per acabar amotinant-se i negant-se a fer la feina tot insultant els turistes o dormint sense parar.

paraula inclosa al diccionari CAMBRILS CANBRUT

dijous, 4 d’octubre del 2007

AQUESTS JOCS SÓN UNA MERDA

El Tristán Tristot s'avorreix a l'Alcaldia, com el Calimero, i per evitar caure a terra mort com un poll per l'avorriment, juga al seu despatx amb el seu ordinador. La maquina és una porqueria però permet jugar a tres jocs de merda. ATRAPA LA CACA és un joc asquerós on hem de portar els cagarros que cauen del cul fins la tassa del WC. Ho farem amb un seient que es mou amb el ratolí. A LA MERDA EN PATINET és un joc encara més brut on hem d'aconseguir que el protagonista entri a casa seva abans que li tanquin la porta i evitant trepitjar els cagarros que hi ha al camí. El xaval també es mou amb el ratolí. CACA DE MICO és una caca de joc on el nostre mico ha d'anar passant pantalles tot acotxant-se o saltant perquè els altres micos li llencen cagarros. El nostre primat es mou amb les tecles del cursor. Apa! amolla el cagarro i no t'embrutis massa. A la dreta hi ha els tres enllaços.

ARC MERDIEVAL

El nostre corresponsal marítim, el Tomeu Canya, es mou més que la compresa d'una coixa. I amb tant de moviment, voltes a munt voltes avall, ha trobat aquesta joia del patrimoni cambrilenc. Si, es tracta d'un Arc Merdieval únic al nostre país i, segons els experts, també a la resta del món. Arc Medievals n'hi ha i molts però trobar un Arc Merdieval és molt rar. Les semblances entre els dos arcs salten a la vista: neixen i moren al terra i son rodons. Però les peculiaritats de l'Arc Merdieval son moltes. Va construir-se en un moment històric important. El Rei Jaume I va posar-hi el primer grapat de merda que, com veureu, encara segueix intacte. Aquesta gesta va provocar que al seu dia el carrer on hi ha l'arc s'anomenes Rambla Jaume I en honor al monarca que, per allà on passava s'hi deixava la merda. Amb el pas dels anys han estat molts altres cambrilencs els qui han dipositat les seves escombraries sota l'arcada. Ara té aquest aspecte tan peculiar i rep cada dia nombroses visites de les fulles seques, llaunes, bosses o els cartrons que hi arriben acompanyats dels seus fills, els paperets. La seva perfecta ubicació, en ple centre del Cambrils turístic, és ideal perquè els estrangers que fan la visita a la vila vegin l'arc merdieval i s'hi facin fotos que més tard ensenyen els seus familiars. Per aquest motiu nominem al Premi Cagarro 2007 a les regidories responsables de l'Espai Públic i el Paisatge. Enhorabona, lidereu el rànquing que podreu veure al final d'aquesta pàgina.

ARC MERDIEVAL: Element arquitectònic únic a Cambrils. Cal destacar la nombrosa presència de brossa i fet que fos el Rei Jaume I qui disposités el primer grapat de merda. Els turistes s'hi fan moltes fotos i Cambrils és més conegut gràcies a aquest element.
paraula incorporada al diccionari CAMBRILS CANBRUT

dimecres, 3 d’octubre del 2007

ASSEMBLEA DE PIPOS I COL·LABORADORS


Tocava fer-ho i al final s'ha fet. Aquest migdia, plens de brossa i residus arribats de tots els barris de Cambrils, hem fet la nostra assemblea mensual. Ha estat una merda d'assemblea, una porqueria de trobada, un cagarrro de reunió. Ha estat així però ha estat que és el que importa per aconseguir el nostre principal objectiu que era fer balanç dels moviments que ha tingut fins ara aquesta web tan llefiscosa i real. La reunió, celebrada al contenidor número 3 de la Plaça del Pòsit, ha servit per a extreure, com si fos una paperera, els següents resultats:
1- La merda de Cambrils importa i molt a tot el món. Ens visiten cada dia persones de diferents països europeus, asiàtics, gran part dels Estats Units i, sobretot, els cambrilencs i catalans que viuen o han vingut a la nostra vila per comprovar que nosaltres, elements bruts i en constant creixement, formem part del patrimoni local i no pas per ser okupes. Al contrari, hi som perquè no ens troben, no ens busquen o no els interessem.
2- La merda de Cambrils comença a tenir una fama mundial única. Els qui fem pudor cada dia, molestem i emprenyem a diari, em passat a ser una classe reconeguda a altres indrets on la brutícia s'ha eradicat. Reclamem, exigim, un lloc net on reposar i fruir de la vida.
3- L'equip de desgovern de Cambrils va més perdut que una guitarra espanyola en un concert de heavy. No ens parlen, passen de nosaltres i ni tan sols es dignen a fer-nos fora del nostre espai quan arriben les eleccions.
4- Amb tot això que hem dit, es nota que hi ha una cosa més merdosa que nosaltres i es diu: tristpartit.I ja està. Com cada dia, avorrits de tenir sempre el mateix, quatre pets, quatre rots, ben tapats i a dormir!!!!
Una última qüestió: Ens han acollit molt generosament a l'Institut d'Estudis Escatològics i ja hi ha altres blogs, menys merdosos i molt importants, que parlen de nosaltres com si res, no passen de nosaltres com de la merda cosa que si fan els qui ens haurien de tractar com ens mereixem. La foto és de l'assemblea d'avui, reunió celebrada al fangar d'un dels nostres col·laboradors que no vol que la seva imatge es faci pública. I per finalitzar, us comento que els assistents a l'assemblea, uns merdosos i llefiscosos molt rebotats, han decidit repartit una nominació a cada departament municipal menys a Alcaldia que, com ja sabeu, com té vot de qualitat en rep dos de cop. La nominació és per al Premi Cagarro 2007, estatueta que rebrà el departament que tingui més vots el proper 31 de desembre de 2007.